Fondánová hmota základní. Použití: Pro pekařskou a cukrářskou výrobu k polévání, k výrobě fondánové náplně a krému. Fondán za stálého míchání plynule zahříváme v duplikátoru, nebo ve vodní lázni na teplotu 40°C. Na 1 kg fondánu použijeme asi 40 ml vody anebo cukerného roztoku. Teplota při úpravě fondánu by neměla přesáhnout 40°C, při vyšší teplotě dochází k nežádoucímu poškození mikrokrystalické struktury fondánu a ke zhoršení jeho kvality. Barva čistě bílá. Skladujte na čistém, suchém místě bez jiných pachů. Chraňte před přímým sluncem. Teplota skladování 20°C max 25°C. Chraňte před mrazem. Optimální vlhkost vzduchu 50 - 60%, max 70%.
Balení obsahuje: 1 kg
cukr, glukózový sirup, voda.
Energetická hodnota kJ | 1515 kJ |
Energetická hodnota kcal | 362 kcal |
Tuky | 0 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 89 g |
- z toho cukry | 81 g |
Bílkoviny | 0 g |
Sůl | 0 g |
Kategorie: | Fondánová, Dip and Drip poleva |
Výrobce | dortis |
EAN | 2017000001584 |
Kód produktu | DR-3306 |